Jeg liker pekeplate bedre enn mus (overrasket selv)

Jeg satt å lagde en nettside igår kveld på Macbook Pro. Etter en stund kom jeg på at hvorfor sitter jeg her og bruker pekeplaten på maskinen, jeg har jo en mighty mouse BT liggende. Koblet den til og brukte den i 30 sek, før jeg til min overraskelse oppdaget at jeg jobbet tregere med mus enn jeg gjorde med pekeplaten på mac’en.
Dette er en helt ny opplevelse for meg, har på tidligere bærbare synes at den største begrensningen har vært at man må jobbe med den hærsens pekeplaten som sinker alt man skal gjøre.

Så kudos til Apple for å videreutvikle HID !! Til et steg jeg ikke ante selv at var bedre før jeg hadde prøvd det opp mot hverandre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *