Netthandel kontra butikken på hjørnet.

Jeg trenger nye bremseklosser til motorsykkelen min. Det er 2 bremseskiver på det stakkars enslige hjulet foran der, altså trenger jeg 4 klosser.

Jeg vil ikke vente med dette, siden det er lite belegg igjen, så vil jeg få skiftet dem. Akkurat det å skifte bremseklosser er en grei affære. Ser det ut til på YouTube ihvertfall.

Forsøk 1 lokalsjappe

Så full av tiltakslyst bærer det avsted til den største motorsykkel butikken i Oslo. De stenger kl 17, og jeg slutter på jobb kl. 17 så jeg må unnskylde meg på jobben 40 min før jeg egentlig skal, og haste opp. Det er tydeligvis mange andre som har det på samme måten, for når jeg kommer inn døra kl 1653, så står jeg bak 3 stk. i kø.

Han som nå blir ekspedert lærer jeg at er der for å skaffe masse deler til datter’n sin 125-kubikker. Noen har forsøkt å stjele den. Mannen bak disken virker å være kunnskapsrik, hyggelig og pratsom. Når han skjønner at denne kunden kommer til å ta litt tid, så forsøker han å få en annen ansatt frem for å hjelpe oss andre som står i kø og venter. Men til ingen nytte, han har dratt, sikkert for å rekke en annen butikk som stenger kl17.

Det hører med til historien at grunnen til at jeg står her i det hele tatt, er at nettsiden til forhandleren suger golfballer gjennom hageslanger, suger hardt med andre ord Jeg regner meg selv som en person som kan litt data, har jo eget domene og greier, men her måtte jeg gi tapt. Hadde ingen mulighet til å finne ut om de hadde bremseklosser til min sykkel på nettsiden deres.

Så nå står jeg her da. I kø. 2 foran og 3 bak. Klokken er 17:10

En mann som har surret litt rundt i lokalet kommer bort til han i disken og sier «kunne jeg fått litt hjelp til å se på kjøreutstyr?» Jeg er på dette tidspunktet omtrent like tålmodig som en mann som blir sneket foran i taxikø klokken 03:00 på Hamar i romjula. (Hamar Taxi har ca 7-11 biler i trafikk. Det er ca. 2-3000 mennesker som er ute på byen i jula, det er alltid -20, ja du skjønner tegninga)

Rett før jeg skal til å kaste styrthjelmen min i hodet på mannen som sniker i køen sier han: «Eller om du har noen andre som kan hjelpe meg før alle går hjem? Jeg har ventet lenge, og har kjørt ens ærend fra Skien»  Jeg resignerer, og sinne omvandles til sympati.

Når jeg endelig kommer frem til disken, så finner mannen ut på 30 sek. at de klossene må bestilles. Tar ca 3 dager eller noe. Ikke faen om jeg skal ta meg fri fra jobben og stå i den køen her om 3 dager tenker jeg. Og mest sannsynlig tar det mer enn 3 dager også, det gjør det nemlig alltid.

Jeg har lyst til å si: Hele vitsen med å ha en fysisk butikk og lager er at man skal ha ting på lager. Jeg kan også bestille bremseklosser og få de i postkassa på 4 dager. Og til overmål til halvpris av det dere skal ha for de samme klossene. Men jeg var altså villig til å betale dobbel pris slik at jeg fikk klosser idag!

Jeg sa: Glem det, bestiller de heller selv, så får jeg det hjem på døren.

Tid brukt: 1t 10min (inkl. kjøring)

Forsøk 2 annen lokalsjappe

Klok av skade ringer jeg til forhandler 2. (Den som kommer som nr. 2 på listen når jeg søker etter ‘Suzuki forhandler Oslo’)

De tar telefonen raskt. Men der stopper det. Det flippes i kataloger, og spørres om jeg har 1 eller 2 kallippere, etter at jeg har sagt navnet på motorsykkelen og årsmodellen 3 ganger. Og minnet på at, nei det er ingen X i navnet, når jeg hørte mumling om det.

Joda, de skulle ha 2 sett på lager, til 355,- pr. stk. «og da hadde hun ikke noe annet valg enn å stole på det» På dette punktet så turte jeg ikke spørre om disse klossene var organiske, eller sinter. Går egentlig utifra at de er organiske. Jeg tenkte at jeg har et annet valg enn å stole på det.

Tid brukt: 10 minutter

Forsøk 3 the internets

Googler

Clickety, click.

Pay-Pal

Clickety, click

EBC sinterklosser 548,- ferdig momset og fraktet til postkassen min. 3-5 arb. dager.

Tid brukt: 5 minutter

Jeg synes synd på en del av brick and mortar butikkene rundt om. Men de fortjener ikke noe bedre heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *