Samfunnet endrer seg, og jeg har kjøpt noe teit

Leser idagens nyheter at Blockbuster video sjapper i Usa har gått inn i frivillige gjeldsforhandlinger. For de som ikke kjenner Blockbuster er dette en institusjon i utleie og salg av DVD og Blue-Ray i store deler av verden. Internett gjør nå gamle businessmodelle gammeldagse en etter en. Litt rart egentlig at det har tatt nesten 20 år. De siste 5 årene så har store gammeldagse selskaper forsøkt med all deres makt å bremse utviklingen. De har klart å utsette ting i ca 5 år. Egentlig skal vi vel være glad for at de ikke har klart å utsette det lenger. Ved forrige store korsvei, så klare de å utsette FM radio med nesten 15 år.

Når jeg leser slike nyheter så kan jeg ikke annet enn å vinke litt til bokbransjen i Norge. Hvis dere ikke får ut fingern iløpet av helgen og seriøst starter med å tilby norske bøker på de leseflatene kundene deres ønsker, så går dere rett nedenom å hjem. Og faren er der for at dere tar med dere det norske språket i samme slengen. De som skal bringe norge videre vokser opp med engelske bøker fordi norske ikke er tilgjengelige.

Så til det teite – Jeg er har kjøpt OnePiece, og det vil helt sikkert ikke ha noen bra påvirkning på hverken meg eller resten av verden, men jeg lover å ikke bruke den i offentlighet, og tror søndagene mine kommer til å bli mye bedre heretter.

2 thoughts on “Samfunnet endrer seg, og jeg har kjøpt noe teit”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *