Spotify på iPhone + Pioneer DEH-4200SD = Fest?

Oppdatering: Etter at iOS5 kom, så er dette bare fryd og gammen. Kan til og med skifte sang fra spilleren, og det skifter sang i Spotify.

 

Jeg har en Pioneer DEH-4200SD i bilen. Igår når jeg satt meg inn  i bilen hadde jeg musikk spillene på spotify på telefonen. Jeg koblet til usb kabelen fra fronten av spilleren for å lade telefonen. Lot telefonen bare ligge å spille i passasjersetet mens jeg kjørte. Etter en liten stund så stoppet telefonen å spille, og det kom lyd ut av høyttalerene i bilen.

Spotify på telefonen spilte over bilstereoanlegget, kun igjennom USB kabelen. Som de fleste vet, så blir det endel bedre lyd når ting er digitalt, enn når man bruker hodetelefonutgangen på toppen av telefonen. Spotify logo

Spotify tok også vekk muligheten til å styre volumet, så det er tydelig at programmet har fått beskjed om at nå spilles det digital lyd ut.

Inkonsekvent

Det er ikke hver gang jeg kobler til som det fungerer, innemellom sier spilleren ERROR-16 som ifølge manualen betyr gammel ipod programvare. Etter å ha hørt på musikk en stund, så kommer det innimellom «clipping» i lyden. Høres omtrent ut som når en cdspiller hoppet før i tiden, så det er jo til å bli nostalgisk av.

Alt i alt er dette gode nyheter synes jeg. Hvis det fungerer med din spiller så si gjerne fra til meg i kommentarfeltet.

4 thoughts on “Spotify på iPhone + Pioneer DEH-4200SD = Fest?”

 1. Hei.
  Jeg har akuratt bestilt en slik spiller… og jeg har bare planer om å spille musikk fra spotify over usb.
  Er det bare problemer med dette? og kan du ikke styre lyd på spiller?
  Bare svar her. Takk

 2. Jeg bruker bare spotify i bilen nå. Det hender at det hakker innimellom, men ikke så mye at det sjenerer meg noe. Du kan styre lyden fra pioneeren, og du kan kjøre spotify i bakgrunnen på telefonen uten noe problem.

  Innimellom får jeg noen error koder, etter det jeg har funnet ut så er det når det går bakgrunnsprossesser på telefonen som bruker lyd ut (ipod prg spesielt)

  Fungerer best om pioneeren er slått av når du kobler til, og at du har spotify kjørende med en sang som spiller. eneste som irriterer meg litt er at det tar ganske lang tid (30 sek eller noe) fra du kobler til, til musiken kommer over stereoanlegget.

 3. Har du prøvd å ikke ha noen sanger på telefonen bortsett fra på spotify’en?
  Har hørt at det skal hjelpe at man ikke har noen sanger lagt på ipod’en på iphonen.

  Får håpe at alt fungerer, ellers kommer jeg til å være skuffet over spilleren, siden jeg allerede har testet spotifyen i andre sine spillere der det har vært helt perfekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *